21 Mayıs 2018

Aksaray Web Tasarımı

sitebizden web tasarım haberleri

Aksaray Web Sitesi Tasarımı

 

Aksaray İlinde Neden Web sitesi yaptırmalıyım?

Aksaray Web Tasarım

Aksaray şehrinde Tanıtım deyince ilk akla gelen broşür bastırmaktır. Aksaray şehrinde bir firma açtığınızı düşünelim firmanızı tanıtmak için ilk önce broşür ve kartvizit yaptırır fakat bu baskılı reklamlarla belirli sayıda kişiye ulaşabilirsiniz.  örneğin 2000 adet broşür bastıran kişi maksimum 2000 kişiye ulaşabilir hatta bu ulaştıklarının ancak %10 u broşürü okur.

Ayrıca baskılı işler basıldıktan sonra değişiklik yapılması mümkün değildir. Kampanyada yaptığınız değişiklik firma bilgilerinizin değişmesi vb. nedenler bastırdığınız broşürler tamamen çöp olacaktır. 

Raket reklamlar ve billboardlara vereceğiniz reklamları görebilecek kişi sayısı kısıtlıdır. Reklam maliyetleri hesaplandığında dijital reklamlardan çok daha pahalıdır. Çünkü billboardlara reklam verebilecek firma sayısı kısıtlı bu nedenle gün maliyetleri de yüksektir.

Dijital ortamlarda verebileceğiniz reklamların maliyeti ise baskılı maliyetlerden çok daha ucuzdur. Reklamlarınızı sınırlandırıp sadece Aksaray veya Tüm Türkiye için  Google Adwords Reklamları, Facebook Reklamları, Instagram Reklamları, Twitter Reklamları, Google Merchant Reklamları vb.  dijital reklam platformlarında çok ucuza vermenin yanında ölçümlemesini de çok daha net yapabilirsiniz.

Örneğin Aksaray için bir billboarda veya Aksaray tv, radyoya verdiğiniz reklamı kaç kişinin gördüğünü ölçmeniz gerçek anlamda mümkün değildir. Fakat google adwords 'e reklam verdiğiniz bu reklamı kaç kişinin gördüğünü, kaç kişinin tıkladığını bu tıklayan kişilerin nerede yaşadığını hatta  web sitenizde ne kadar zaman geçirdiğini çok rahatlıkla görebilirsiniz.

Aksaray için Web Sitesi Tasarımı

Bir web sitesi yaptırmak en uygun reklam yolu olduğu gibi en detaylı geri beslemeyi ve ölçümlendirmeyi size sunan mecradır. Ziyaretçilerinizle ilgili her türlü detayı web sitenizden görebilir ona göre web sitenizi güncelleyebilirsiniz. 

Hedef kitlenizi seçerek reklam verebilir, hatta reklam maliyetlerinizin satışlarınızın ne kadarını karşıladığınızı da görebilirsiniz.

Kendinize sınırlar koymayın sadece Aksaray sizin için yeterli değil, ürünlerinizi, hizmetlerinizi, firmanızı tüm Türkiye hatta dünyaya tanıtabilirken neden sadece Aksaray?

Aksaray Web Tasarım ve E-Ticaret Sitesi Kurulumu

Yaptıracağınız web sitesinin mutlaka yönetilebilir olması gerekir. Kolay yönetilebilir bir panele sahip web sitesini çok fazla zamanınız olmasa da hızlı bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Aksaray Web Sitesi Tasarımı için kobibizden paketimizi, İnternetten Kredi Kartıyla Ürün ve Hizmet Satışı için ticaretbizden web tasarımı paketimizi inceleyebilirsiniz

Aksaray için profesyonel bir web tasarımı firması arıyorsanız istediğiniz zaman iletişime geçebilir, firmanız için tanıtım web sitesi tasarımı veya internet üzerinden satış için bir e-ticaret sitesi tasarımı yaptırabilirsiniz.

 

Aksaray ili için verdiğimiz hizmetler; Aksaray web tasarım , Aksaray veb sitesi dizaynı , ,Aksaray internet sitesi kurulumu , Aksaray web sitesi dizaynı , Aksaray web sayfası tasarımı


İletişim:

0506 627 23 11

 

 

İlgili Başlıklar

Salıpazarı Web Tasarımı

Bayburt Web Tasarım E-Ticaret Hizmetleri

Batman Web Tasarımı

Bartın Web Tasarımı

Ardahan Web Tasarımı

Aksaray Web Tasarımı

Adıyaman Web Tasarımı

Alaçam Web Tasarımı

Yakakent Web Tasarımı

Vezirköprü Web Tasarımı

Terme Web Tasarımı

Tekkeköy Web Tasarımı

Atakum Web Tasarımı

Ladik Web Tasarımı

Kavak Web Tasarımı

İlkadım Web Tasarımı

Havza Web Tasarımı

Asarcık Web Tasarımı

19 Mayıs Web Tasarımı

Çarşamba Web Tasarımı

Çarşamba Web Tasarımı

Ayvacık Web Tasarımı

Canik Web Tasarımı

Tüm Haberler