18 Eylül 2018

Amazon Türkiye Açıldı

sitebizden web tasarım haberleri

Ağustos ayında yaptıkları açıklamayla Türkiye pazarına gelmeyi bir süre ertelediklerini söyleyen Amazon, dün amazon.com.tr domaini altında Amazon Türkiye olarak yayına geçti.

 Girdiği ülkelerde pazarın büyük bölümünü ele geçiren eticaret devi Amazon bugünden itibaren resmen Türkiye pazarına girdiğini duyurdu

 

Ağustos ayında yaptıkları açıklamayla Türkiye pazarına gelmeyi bir süre ertelediklerini söyleyen Amazon, dün amazon.com.tr domaini altında Amazon Türkiye olarak yayına geçti.

 

Girdiği ülkelerde pazarın büyük bölümünü ele geçiren eticaret devi Amazon bugünden itibaren resmen Türkiye pazarına girdiğini duyurdu

 

Amazon’un Türkiye’ye geleceği bir süredir konuşuluyordu. Yaz aylarında başlamayı planladığı Türkiye operasyonlarını bir süre bekleten Amazon, diğer yandan da İstanbul’dan eleman arayışına girmiş ve satış ve pazarlama pozisyonları kapsamında iş ilanlarını yayınlamıştı.

Amazon un eticaret pazarına girmesini bekleyen milyonlarca tüketici gibi artık yurtdışına ürün satış yapabilmenin heyecanını yaşayan binlerce kobi için aslında bu büyük bir şans.

E-ticaret mağazalarının ve n11, gittigidiyor hepsiburada vb. pazar yerlerinde sadece yurt içine ürün satabilen kobiler artık hedef kitlelerini büyüterek milyarlarca kişiye ulaşabilecekler.

Sitebizden eticaret paketleri olarak biz de amazon entegrasyonumuzu tamamladığımız da yurt dışına satış yapacak firmalara amazon engrasyon modülünü ücretsiz olarak vereceğiz. 

 

 

Tüm Haberler