13 Haziran 2013

Babalar Günü Kampanyanız Hazır mı?

sitebizden web tasarım haberleri

16 Haziran Pazar günü babalar günü. Peki firmanızın babalar günü kampanyası hazır mı?

16 Haziran Pazar günü babalar günü. Peki firmanızın babalar günü kampanyası hazır mı? Yoksa bizim firmamızın babalar günüyle bir ilgisi yok mu diyorsunuz? Bence bir daha düşünün. Bu tür özel günleri fırsata çevirmek sizin elinizde.

Sıcak ya da perakende satış yapan bir firma olmayabilirsiniz. Bu müşterilerinizin özel günlerini kutlamanıza asla engel değildir. Müşterileriniz sadece firmalar olabilir. Unutmayın ki firma yöneticileri de insandır ve babalar gibi özel günler de hatırlanmayı severler.

 

Satış yapan ve bir e-ticaret sitesine sahip olan firmalar sattıkları ürünlerle ilgili babalar gününe özel bir kampanya hazırlayabilirler. Diğer firmalar da sadece müşterilerinin babalar gününü kutlayabilir. Hatta bir blog yazarı kişisel bir internet sitesine sahip biri bile takipçilerinin babalar gününü kutlayarak içeriğini güncel tuttuğunu ve sitesiyle ilgilendiğini gösterir.

 

Babalar gününü kutlamak için illa bir ürün kampanyası yapmak zorunda değilsiniz. Güzel bir görselle facebook üzerinden reklam yapabilir, içeriğe uygun bir mailing hazırlayarak müşterilerinize gönderebilirsiniz.

 

 

 Yazar : Nurkan BİLMİŞ

Tüm Haberler