08 Mart 2021

Dia sitebizden Entegrasyonu Yayında

sitebizden web tasarım haberleri

sitebizden Dia Muhasebe programı entegrasyonu yayında! 

sitebizden Dia entegrasyonu sayesinde, Dia muhasebe programındaki stok kartlarını kategorileriyle birlikte otomatik olarak eticaret sitesine aktarılır ve eticaret sitesinden gelen siparişleri de otomatik olarak Dia programına aktarılır ve cari kartlar otomatik olarak açılır.

Bu çift yönlü entegrasyon sayesinde dia muhasebe programında istediğiniz stok kartlarından işaretkediklerinizi veya tamamını eticaret sitenize gönderebilirsiniz.

Stok Adı, Stok Fiyatı, Marka, Kategori, Stok Miktarı, Stok Açıklaması gibi bilgiler otomatik olarak eticaret sitesine gönderilir. Eğer bu kartlar daha önce gönderildiyse ve kartlar üzerinde değişiklik yapıldıysa sadece güncelleme yapılır, eğer kartlar sitede yoksa örneğin marka vb. eticaret sitesine eklenirken otomatik olarak açılır ve gelen güncellemelere göre otomatik olarak değiştirilir. Böylelikle sizin kartları sadece Dia Muhasebe programında tanımlanız yeterli olur.

E-ticaret sitenizden gelen siparişler de Cari Kart eşleştirmesi yapılarak eğer Cari Kart daha önce Dia'da tanımlıysa o Cariye, Sipariş olarak işlenir. Eğer Dia'da Cari Kart daha önce tanımlanmadıysa otomatik olarak Cari Kart tanımlanır ve Sipariş bu Cari Kart altına tanımlanır. Böylece Muhasebe programı kullanan kişi fatura kesmek için eticaret sitesinden tek tek siparişleri programa girmekle uğraşmaz.

 

sitebizden DİA muhasebe programı entegrasyonu;  pazar yerlerlerinde mağazsı olanlar için de büyük kolaylık sağlar. Dia sitebizden entegrasyonu kullanan firma, tüm stoklarını eticaret yazılımına otomatik olarak aktarır, eticaret sitesinde de tüm stoklar pazar yeri mağazalarına gönderilir. Pazar yerinden ve eticaret sitesinden gelen siparişler de  Dia muhasebe programına otomatik olarak düşeceğinden tüm operasyon tek merkezden yapılmış olur. 

 

Örneğin n11 trendyol ve gittigidiyor sitelerinde mağazalarınız var buralara ürünleri Dia muhasebe programından her mağazanın komisyonlarına göre ayrı ayrı oranlarda gönderebilir ve oralardan gelen tüm siparişleri de Dia muhasebe programından faturalandırabilirsiniz.

Tüm Haberler