05 Ağustos 2016

E-Ticaret Sepet İndirim Modülü

sitebizden web tasarım haberleri

Eticaret sitelerinde indirimler çok önemlidir. E-ticaret sitesi sahipleri fiziki mağazalarında yapmak istedikleri indirimleri web sitelerinde de yapmak isterler. Örneğin Samsun'da çiftlik caddesi üzerinde bir giyim dükkanınız var

Eticaret sitelerinde indirimler çok önemlidir. E-ticaret sitesi sahipleri fiziki mağazalarında yapmak istedikleri indirimleri web sitelerinde de yapmak isterler. Örneğin Samsun'da çiftlik caddesi üzerinde bir giyim dükkanınız var ve 3 Adet Adidas Ayakkabı alana sepetindeki en ucuz Adidas marka ayakkabıyı %50 İndirimle vermek istiyorsunuz. Ticaretbizden eticaret paketinde bunu Sepet İndirimlerinden yapmanız oldukça basit. 


""

Sepet indirim modüle girip istediğiniz kategori veya kategorileri seçip, istediğiniz markayı seçtikten sonra asgari ürün adedini yani kaçtane ürün alırlarsa kampanyanın aktif hale getirilmesini istediğinizi daha sonra kaç tane üründe indirim yapılması istediğinizi yazmanız yeterli. Dilerseniz bir kampanya başlığı yazarak alışveriş yapan insanların sepetlerinde indirime ait bir ileti almasını sağlayabilirsiniz. Böylece Adidas Bayan Spor ayakkabılarından 3 tane alana Sepetteki en ucuz olanı %50 indirimle vermiş olacaksınız.

Bu senaryoları istediğiniz gibi çoğaltabilirsiniz Örneğin;

  • Bujiteri kategorisinde marka farketmeksizin 5 ürün alana 1 Ürün Bedava
  • Kadın parfümlerinde marka farketmeksizin 1 Alana 1 Bedava
  • Beymen Marka Erkek Gömleklerinde 3 Alana 1 Ürün %20 İndirimde
  • Elektronik Kategorisinde Apple Markalı ürünlerde 2 Ürün alana 1 Ürün % 10 İndirimde

bunlar gibi istediğiniz gibi senaryolar oluşturabilirsiniz. Sistem indirimi otomatik olarak en uygun ürüne yapacaktır.




Tüm Haberler