15 Temmuz 2019

Google Adına Yapılan Dolandırıcılık Uyarısı

sitebizden web tasarım haberleri

Son zamanda sıklaşan ve genellikle kobilerden para talep eden google aramaları için bilgilendirme yapma gereği duyuyoruz.

Google adına aradığını söyleyip ücret talep eden firmalarla lütfen fatura bilgilerinizi paylaşmayın ve   ödeme yapmayın.

 

Firmanız için; Google Hizmet Süreniz Doldu, Google Listeleme Servis Hizmeti, Google Arama Sonuçları Ücreti , Google Harita Kaydı Ücreti gibi hizmet ücreti talep edebilirler. Bu tür firmalara itibar etmeyin ve bilgilerinizi de paylaşmayın.

 

Google hiç kimseyi para talep etmek için aramaz. Google Sponslu Reklamlar  (Adwords - Google Ads) Hizmeti haricinde Arama sonuçları ve İşletme Kayıtlarından hiçbir zaman ücret almaz. Zaten Sponsorlu reklam ücretini de asla telefon açarak sizden talep etmez. Ayrıca Aylık yıllık günlük veya haftalık periyotlarda değil sizin belirlediğiniz bütçelerle genellikle kelime başına yapılır. 

 

Sizi arayan ve sizden Google adına ücret isteyen hiç bir firmaya itibar etmeyin, eğer Google Ads üzerinden sponsorlu reklam veriyorsanız zaten panelinizden ödemeleri kendiniz yapıyorsunuz demektir.

Aklınıza takılan her türlü soru için iletişim numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz.

Tüm Haberler