18 Eylül 2013

Logo ve Ticaretbizden Entegrasyonu B2B - B2C

sitebizden web tasarım haberleri

sitebizden.com ekibi olarak ticaretbizden paketi kullanıcılarımız için yeni bir entegrasyon geliştirdik. Logo muhasebe programı kullanıcıları bu entegrasyon sayesinde sadece muhasebe programlarını kullanarak web sitelerini de anında günceleyebilecekler.

sitebizden.com ekibi olarak ticaretbizden paketi kullanıcılarımız için yeni bir entegrasyon geliştirdik. Logo muhasebe programı kullanıcıları bu entegrasyon sayesinde sadece muhasebe programlarını kullanarak web sitelerini de anında ve otomatik olarak günceleyebilecekler.

 

Logo entegrasyon paketini hem B2B ( online bayilik sistemi ) hem de B2C  ( online son kullanıcı satış sistemi ) olarak kullanabilirsiniz. 

 

Logo programınızdaki cari kartlarınızı, stok bilgilerini, satış personellerini web sitenize; web sitenizdeki siparişleri ve ödemelerinizi de otomatik olarak logo programınıza güncelleyerek sizi hata yapmaktan ve ek iş yükünden kurtaracaktır.

 

""

Her firma Logo programını kendi yapısı ve alışkanlıklarına göre kullanmaktadır. Bu nedenle sizin alışkanlıklarınızı değiştirmeden entegrasyonu size özel yapılandırıyor ve başka hiçbir yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan web sitenizi yönetmenize yardımcı oluyoruz.

 

Logo entegrasyon sistemi hem sizin için zaman hem de personel tasarrufu sağlayacaktır. Bayilik sistemi sayesinde sahaya çıkan pazarlamacılarınız yetkileri dahilinde hızlı bir şekilde bayii siparişlerini alabilirler. Ayrıca pazarlamacı göndermediğiniz bölgeler de ürünlerinizi web sitenizden onlara vereceğiniz hesap bilgileriyle siparişlerini anında verebilecekler. 

 

 

Ticaretbizden e-ticaret yazılımı gelişmiş SEO alt yapısı sayesinde ürünlerinizi son kullanıcıya açtığınız takdirde anında indexlenecek ve google ve diğer arama motorlarında üst sıralarda çıkmanızı sağlayacaktır. Böylelikle farklı müşteri kitlelelerine kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

 

 

Toplu fotoğraf yükleme, Logo'dan otomatik ve manuel güncelleme yapma ve isteklerinize göre ek yazılımlarla geliştirme gibi olanaklarıyla bu entegrasyon paketi yükünüzü hafifletecektir.

   

Özetlemek gerekirse;

1- Toptan ve perakende satışta (ikisi birarada) tam çözümdür.
2- Logonun lisanslı ürünleri ve sertifikalı programcıları tarafından desteklenir.
3- Dakikalar içerisinde güncelleme işlemleri tamamlanır.
4- Logodan Programınızdan müşteriler, ürün, marka, kategori, satış elemanları, satış elaman yetkileri aktarılmaktadır.
5- Logoda Programınızdaki müşteriler ayrı tutulur, internetten gelenler ayrı tutularak karışıklıklar engellenir.
6- Fiyatlar, Logo Programındaki müşterilerinize ayrı internetten gelenlere ayrı uygulanabilir (oranı siz belirlerseniz)
7- Gelen sipariş ve ödemeler anında Logo Programınıza işlenir.
8- Hiç bir şekilde internet üzerinde işlem yapmanıza gerek yoktur. Tüm işlemler Logo Programı üzerinden olmaktadır
9- İnternet bağlantınız kesilse bile siteniz çalışmaya devam eder ve siparişler alınır.
10- Ürün resim ve açıklamalarını toplu olarak yükleme imkanı (aynı anda binlerce)
11- Sistemimiz 6000 üzerinde ürünle denenmiş ve en ufak bir hız sorunu olmadığı görülmüştür.
12- İstemediğiniz ürünleri aktarmayabilirsiniz.
13- İsteklerinize özel eklentiler ve modüller ekleme garantisi vardır.(yeniden projelendirme ve ekstra maliyet gerektirebilir.)

 

 

 

 

 

 

Detaylı bilgi için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Tüm Haberler