03 Mart 2018

Otomatik Akıllı Fiyat Modülü

sitebizden web tasarım haberleri

E-Ticaret Paketimiz ticaretBizden için hazırladığımız Otomatik Akıllı Fiyat Modülü yayında! Bu modül; ürünlerinizin fiyatlarını rakiplerinizin fiyatlarıyla karşılaştırarak sizin belirlediğiniz limitlere göre otomatik olarak fiyatlarınızı günceller.

Otomatik Akıllı Fiyat Modülü  Türkiye'de ilk defa sadece ticaretBizden paketlerinde opsiyonel olarak kullanıma sunuldu.

E-ticaret sitenizde seçtiğiniz ürünlerin fiyatlarını N11, GittiGidiyor ve HepsiBurada (Eğer isterseniz başka web sitelerindeki sorguları da opsiyonel olarak ekletebilirsiniz.) sitesindeki ürünlerle eşleştirip günlük olarak kontrol ettirebilir, asgari fiyat tanımladığınız ürün fiyatının bu servislerdeki en uygun fiyata bağlı olarak belirlenmesini sağlayabilirsiniz.

Örneğin iPhone X 64 GB satıyorsunuz ve bu ürüne asgari fiyat olarak 5.000 TL ve İndirilecek Fiyat Farkı olarak da 1 TL  tanımladınız.  Akıllı Fiyat Rekabet Modülü'ne girip n11 sitesindeki satıcıların iPhone X 64 GB için verdiği fiyatları görüp istediğiniz satıcıları seçiyorsunuz.

Artık Akıllı Fiyat Rekabet Modülü n11 sitesinde seçtiğiniz kullanıcıların ürünlerinin fiyatları düşürdüğünde sizin iPhone X 64 Gb ürününüz 1 TL daha aşağı çekecek. Bu Fiyat 5.000 TL ye gelene kadar otomatik 1 TL olarak güncellenebilecek.Böylece fiyat karşılaştırma sitelerinde her zaman en uygun fiyata ürünleri siz verebilecek ve en üst sırada görünebileceksiniz.

 

Hatta ticaretBizden n11 Gittigidiyor ve Hepsiburada API Entegrasyon Modülü kullanıyorsanuz, fiyatı güncellenen ürün bilgileri anlık olarak ilgili pazar yerinde de (N11,GittiGidiyor ve HepsiBurada) gönderilecektir.

 

Akıllı Fiyat Rekabet Modülü için detaylı bilgi için : 0506 627 23 11 

Tüm Haberler