31 Mayıs 2020

Özellik Tanımlama Eklentisi

sitebizden web tasarım haberleri

kobi paketlerine içerik ve ürün modülleri için özellik eklentisi çıktı

Kobi paket kullanıcıları için hem içerik hem de ürün modüllerinde kullanabilecekleri Özellikler Ekletisi çıktı. Bu eklenti sayesinde kobi paket kullanıcıları içerikleri ve ürünlerine istedikleri özellikleri tanımlayabilecekler.

Özellikler Eklentisi içerikleri ve ürünleri tamamen özelleştirilebilir yapıya çeviriyor. Temalara özel tasarımlarla çok farklı senaryolar kurulabiliyor.

Kobi paketi kullanıcısı özellikleri isterse tek bir ürüne/içeriğe isterse seçeceği ürün ve içeriklere uygulayabilir. Hatta kategori bazlı seçim yaparsa ilgili kategorilerin altına açılan tüm ürün ve içeriklere ilgili özellik seçenekleri otomatik olarak gelir.

 

Örneğin ürünlerini sergileyen bir rent a car firması her araç için otomatik vites manuel vites gibi seçenekler sunabileceği gibi bir cafe eklediği bir hamburgerin acılı, acısız seçenekleri sunabilir. 

Özellik eklentisinde bulunan Seçenek değerleri sayesinde eklenen seçeneklere değer verisi de girilebilir. Bir özelliğin istenilen seçeneklerine ek fiyat girilebilir. (Ekstra Peynir + 5 TL gibi)

Özellikler eklentisi sayesinde paketi çok farklı sektörler kendilerine göre özelleştirip rahatlıkla kullanabilecekler. Örneğin bir emlakçı farklı bir yazılım kullanmadan rahatlıkla kobi paketini kullanabilir.

Tüm Haberler