13 Haziran 2016

portalBizden Emlak Paketi Yenilendi

sitebizden web tasarım haberleri

portalBizden emlak teması yeni özellikleriyle sizlerle!

"" 

Emlak temalarımızda emlaklarınızı rahatlıkla ekleyebileceğiniz rahat kullanıma sahip bir arayüz bulunuyor. Yeni arayüzüyle ilanlarınızı tek bir form üzerinden kaydedebilirsiniz. İlan özellikleri türleri fotoğrafları hatta haritadaki konumunu aynı sayfa içinde girerek hızlıca yayınlayabilirsiniz.

portalBizden emlak temasına; emlakçıların sıkça kullandıkları satılık,kiralık emlakların yanı sıra İnşaat Projelerini ekleyebilecekleri ayrı bir modül de eklendi.

Ekleyeceğiniz emlakların türlerini ( Konut, Arsa, Depo, Villa, İş yeri vb.) ve özelliklerini (Kapalı Havuz, Açık Otopark, ADSL, Asansör vb.) yönetim panelinden ekleyebilirsiniz.

Emlak türlerine göre özellikler de emlak ekleme/düzenleme alanında otomatik olarak gelmektedir. Örneğin Emlak Türü olarak "ARSA" seçilirse konut türünde olmayan ve sadece "ARSA" türüne ait Ada Numarası Parsel Numarası gibi ek bilgilerde sistem tarafından kullanıcıya soruyuluyor.

İlanlarınıza Kısa ve Uzun açıklamalar girebilir bu alanları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.


""

Seçtiğiniz İl, İlçe ve Semte göre girilen ilanının haritadaki konumu harita üzerinden işaretleyebilirsiniz. İşaretlemeyi harita üzerinden yaptığınızda enlem ve boylam koordinatları otomatik olarak gelecektir. Böylece ilan anasayfanızdaki harita üzerinde ziyaretçilerinize gösterilecektir. Ayrıca ilan detay sayfasında ilgili konumGoogle Street View üzerinde 3 boyutlu olarak ziyaretçilerinize gösterilir.

 

İlanlarınıza fotoğrafları sürükle bırak veya dosyadan seç yöntemiyle fotoğraf yükleyebilirsiniz. Hiçbir ek yazılıma gerek duymadan sistem fotoğrafları otomatik olarak optimize eder ve hem küçük hem de büyük görselleri otomatik olarak oluşturur.

 


Emlak Temasını incelemek için tıklayın  ( http://goo.gl/5txV5T


Detaylı Bilgi için bize 0362 433 12 32 , 0544 826 42 21, 0850 302 43 55 , 0506 627 23 11 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.



Tüm Haberler