06 Ağustos 2013

Samsun Dekor Mobilya Tasarımını Değiştirdi

sitebizden web tasarım haberleri

sitebizden kobi paket kullanıcılarından Dekor Mobilya tasarımını değiştirerek sitebizden kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceleri UNDOS temasına geçiş yaptı.

sitebizden kobi paket kullanıcılarından Dekor Mobilya tasarımını değiştirerek sitebizden kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceleri UNDOS temasına geçiş yaptı.

 

http://www.samsundekormobilya.com

 

Ürünler Önplanda

Ürün görsellerinin daha büyük olarak göründüğü UNDOS teması çok fazla alt kategorisi olmayan firmalar için ideal. Ayrıca sitenin arkaplanında slide gösterisi de ekleyebileceğiniz bu tasarımla sağ ve sol sutunlara gerek kalmadan ürünlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

 

Yeni Tasarımda Neler Farklı?

Yeni tasarımda sağ ve blokların olmaması ürünlerinlerin öne çıkmasını sağlıyor fakat sepet anket gibi modüllerin de kullanım alanını ortadan kaldırıyor. Dekor Mobilya ürünlerin internet üzerinden ürünlerin sıcak satışını yapmadığı için sepete ekle, sipariş ver ve  sepet modüllerini kaldırdı. Böylelikle ziyaretçileri sadece ürünleri görecek ve odaklanma sorunu olmadan ürünleri inceleyebilecekler.

 

Tepkiler

Google Analytics verilerinde  ziyaretçilerin hemen çıkma oranların büyük ölçüde düştüğünü gözlemledik. Ürün görsellerin büyük olması özellikle mobilyalarda bulunan detayların ve renklerin rahat gözlemlenmesiaçıısında çok önemli. Kullanılmayan modüllerin kaldırılması da site ziyaretçilerin aradıklarına hemen ulaşmalarına imkan veriyor.

Samsunda mobilya ve ilgili kelimelerin google üzerinde aranmasında da büyük bir orada üst sıralarda yer alan Dekor Mobilya yeni tasarımıyla ziyaretçilerinin isteklerine uzun süre cevap verecek.

 

Dekor mobilya gibi ürünlerinin internet üzerinden tanıtımını yapmak isteyen ve alt kategori sayısı fazla olmayan müşterilerimiz için önerimiz UNDOS teması.

Tüm Haberler