21 Ocak 2014

Samsun Web Tabanlı Özel Projeler ve Web Tasarımı

sitebizden web tasarım haberleri

2007 Yılından beri Samsun'da web tabanlı projeler ve web tasarımı yapan sitebizden bu süre zarfında yaklaşık 700 web sitesi ve onlarca özel proje üretti.

 

2007 Yılından beri Samsun'da web tabanlı projeler ve web tasarımı yapan sitebizden olarak bu süre zarfında yaklaşık 700 web sitesi kurduk ve onlarca özel proje ürettik.

 

"sitebizden.com"Edindiğimiz tecrübelerle genel ihtiyaçları karşılayabilecek ve kısa sürede kurulabilecek hazır web paketleri yaptık. Web tasarım bilgisi olmayan birinin bile çok rahatça kullanabileceği bu web paketlerini de ihtiyaçlara göre yapılandırdık.

 

Küçükten büyüğe genel anlamda işletmelerin ihtiyaçlarını karşılaması için kobibizden paketlerini, araç kiralama firmaları ve emlakçılar için galeribizden paketini, dernek ve kurumların rahatça sitelerini güncelleyebilecekleri portalbizden paketini, internet üzerinden ürün satışı yapmak isteyen tüm firmalar için de ticaretbizden paketini ürettik

 

 

Özel projelerde ise sizin ihtiyaçlarınızı analiz ettikten sonra çözüm üretiyor, projenin sadece görsel ve programlama kısmıyla değil her aşamasıyla ilgileniyoruz. Özel projelerde yaşadığımız deneyimler sayesinde, kullanıcı ihtiyaçlarını rahat analiz edebiliyor ve sizlere daha etkili çözümler sunabiliyoruz.

 

Masaüstü yazılımlarla, web tabanlı uygulamaları birleştirebilir, hatta ihtiyaca göre web tabanlı yazılımlarımızı fiziksel cihazlarla entegre edebiliriz. Yaptığımız tek ve en iyi işin web tasarım olduğunu biliyor ve kendimizi sadece bu alanda geliştiriyoruz.

 

Özel projeleriniz için öncelikle ihtiyaçlarınızı listeliyor ve bu ihtiyaçların çözümleri için bir şema hazırlıyoruz. Sonra da "Projeprojeye en uygun teknolijileri seçip proje maliyetini çıkarıyoruz. Maliyeti düşündüğünüz riski almaya değer görürseniz proje aşamasında ve sonrasında yaşanabilecek olası sorunları ve bu sorunları nasıl çözebileceğimizi tartışıyoruz.

 

Özellikle herkese açık ve kullanıcı sayısının artışıyla değer kazanacak web tabanlı projelerde reklamın ne kadar önemli olduğunu da belirtmek isteriz. Hem gerçek dünyada hem de sanal dünyada yapacağınız reklamlar projenizin başarıya ulaşması için çok önemlidir. Gerek marka bilinirliği gerekse SEO açısından proje maliyeti yanında bir de reklam bütçesi ayırmanız gereklidir.

 

R"Örnekeklamlar yapacağınız projeye göre farklılık gösterse de gerçek dünyada promosyon ürünleri hazırlayıp müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize broşür ve flyerlar dağıtabilir, dergi çıkarabilir, billboardlar ve duraklar için etkili reklamlar hazırlayabilirsiniz.

 

Sanal dünyada ise google ve sosyal medya reklamlarını çok etkili bir şekilde kullanmanız ve gerçek dünyada ulaşamadığınız çoğunluğa buradan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Unutmayın ki reklamlarınızın başarısı projenizin başarısıdır. Projenizi ne kadar titiz hazırlanmış ve orjinal olursa olsun hedef kitlenize ulaşamıyorsa başarı kazanamaz. Reklamlar bu nedenle projenizin en önemli ayaklarından biri olacaktır. 

 

Tabiki reklamlarla ulaştığınız insanları web sitenize çektiğinizde onlara bir hayal kırıklığı yaşatmamanız gerekir. Örneğin alt yapısı iyi olmayan bir sunucunuz varsa anlık trafiği kaldıramadığınızdan dolayı sitenize giren insanlar web sitenizin açılmadığını görecekler ve yüksek ihtimalle bir daha gelmeyeceklerdir.

Projenizde kullanıcıların hizmetine açtığınız servislerin çalışmaması veya doğru çalışmaması da kullanıcıları kaybetmenize neden olur.

Bu örnekten daha vahimi ise projenizde verdiğiniz hizmetleri kullanıcıların anlamaması / kullanamamasıdır. Sizin günlerce uğraştığınız her aşamasına yatırım yaptığınız proje belki ufak tefek tasarım sorunları belkide kullanıcı davranışlarını değilde sadece kendi alışkanlıklarınızı düşünerek yaptığınız akış şeması yüzünden kullanıcıların birkaç başarısız denemeden sonra web sitenizden çıkmasını istemezsiniz.

 

 

 

 

Tüm Haberler