22 Mayıs 2014

Samsunda E-ticaret Firması Tercihi

sitebizden web tasarım haberleri

E-ticarete başlayacaksınız  ve bir e-ticaret paketi almaya karar verdiniz. İnternetten araştırdınız ve özellikleri konusunda artık karar aşamasına geldiniz peki satın aldıktan sonra destek konusunu düşündünüz mü?


E-ticarete başlayacaksınız  ve bir e-ticaret paketi almaya karar verdiniz. İnternetten araştırdınız ve özellikleri konusunda artık karar aşamasına geldiniz peki satın aldıktan sonra destek konusunu düşündünüz mü?


Bu yazımda eticaret paketi aldıktan sonra yani ödemesini yaptıktan sonra yaşayabileceğiniz sorunları anlatmaya çalışacağım.


Genel olarak hazır eticaret paketleri kiralama yoluyla çalışır. Siz paket ücretini ödedikten sonra yıllık hosting veya hizmet bedeli ödeyerek paket süresini her sene uzatırsınız. Hizmet aldığınız firmada bu bedel karşılığında size hizmet etmeye devam eder. E-ticeret sitesine sahip olmanın en uygun ve en güvenilir metodlardan biri budur.


Paketi, özelliklerini inceledikten ve satınaldıktan sonra size bir kullanıcı adı ve şifre verilir. Büyük ihtimalle eğitim dökümanlarının linki, eğitim videoları da gönderildikten sonra paketinizle baş başa kalırsınız. 


Çoğu paketin kullanımı gerçekten söylendiği kadar kolaydır ve sizi yönlendirir. Ayrıca takıldığınız yerlerde eğitim dökümanlarından da yararlanabilirsiniz iyi ama bu kadarı satış yapmanız için yeterli mi?


Sizin aslında sadece bir programa değil bir eticaret danışmanlığına ve sürekli desteğe ihtiyacınız var. Paketi satınaldığınız firmanın müşteri temsilcilerinin sizin isteklerinizi veya ihtiyaçlarınızı telefondan anlamasını beklemeniz çok iyimser olurdu.

Bu yüzden eğer bir eticaret deneyiminiz yoksa Samsun'da eticaret için sitebizden.com size yerinde ve tam destek sunar.


Neden sitebizden.com'u tercih etmeliyim?


  • sitebizden.com tamamen kendi yazılımlarını yazdığından ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize hızlı ve uygun çözümler sunar.

  • sitebizden.com size kaliteyi elinizin altında yönetmenize imkan tanır. Satış ofisine istediğinizi istediğiniz zaman ziyaret edebilir, eğitim alabilirsiniz.

  • Kendi işyerinizde, ofisinizde de eticaret eğitimi alabilirsiniz.

  • Kurduğunuz site için ihtiyaç duyabileceğiniz banner, arkaplan vb. grafik desteğini ücretsiz hazırlatabilirsiniz. 

  • Satınalma sürecinde ofisimizde çayınızı yudumlarken bize ihtiyaçlarınızdan rahatlıkla bahsedebilir doğru çözüm hızlı yolla ulaşırsınız.

  • Sorun yaşadığınızda veya sorularınızda müşteri temsilcileri yerine direk destek ekibiyle yüz yüze görüşebilirsiniz.

  • Gerçekten ihtiyacınız dışında özelliklere para harcamaz ihtiyaç duyduğunuz ek özellikleri de kendi paketinize özel yazdırabilirsiniz.

  • Google ve diğer arama motorlarındaki sonuçları bizlerle değerlendirebilir ve reklam konusunda ücretsiz destek alabilirsiniz.


Bunun gibi onlarca sebepten 7 yıldır sadece web tasarımı konusunda hizmet veren sitebizden size kaliteyi elinizin altında yönetme şansı tanır.


 

 

Tüm Haberler