06 Mayıs 2017

Web Sitesi Tasarımı İçin Neden Uzman Bir Firmayla Çalışmalıyım?

sitebizden web tasarım haberleri

Web sitesi tasarımını diğer reklam faaliyetlerinden ayıran en büyük fark, sürekli desteğe ihtiyaç duymanızdır. Web sitesi baskılı reklamlarınız gibi bir kere yapıldıktan sonra tüketilecek bir hizmet değildir.

Web Tasarımı için Samsun'da Uzman Firma 

Web sitesi tasarımını diğer reklam faaliyetlerinden ayıran en büyük fark, sürekli desteğe ihtiyaç duymanızdır. Web sitesi baskılı reklamlarınız gibi bir kere yapıldıktan sonra tüketilecek bir hizmet değildir. Örneğin bir kartvizit tasarlattığınızda tasarımcıya ihtiyacınız kartvizitler basılına kadardır. kartvizitler basıldıktan sonra değişiklik yapma şansınız yoktur. Oysa web sitenizin içeriğini ve tasarımını sürekli değiştirme şansınız yoktur.

Web sitesi de aslında bir reklam aracıdır. Fakat bu araç biraz önce belirttiğimiz gibi sürekli güncellenebilir yapıda olduğundan desteğe ihtiyacınız da sürekli olacaktır. 

Mobil Uyumlu Web SitesiTeknolojinin sürekli gelişmesi; ihtiyaçların, alışkanlıkların ve davranışların da değişmesine neden oluyor. Firmanızı internette temsil eden web sitesinin de teknolojinin gelişimine ayak uydurması gerekir. Örneğin insanların akıllı telefonlarla internete bağlanması ve internet hızlarının artması internet sitelerinin de mobil uyumlu olmasını zorunlu kılıyor. Bu alışkanlıklarını değiştirdiği gibi kolaylıkla bilgiye ulaşmak isteyen ziyaretçilerinin davranışlarını da değiştirdi. Web sitenize girdiklerinde o telefonunun küçük ekrandanından firmanızın hizmetlerine, iletişim bilgilerine anında ulaşmak isterler. Ekranı büyütmek, küçültmek ve sayfaları kaydırarak okumak ziyaretçileri zorlayacağından muhtemelen sitenizden hemen çıkacaklardır. İşte bu nedenle web sitenizin mobil uyumlu olarak tasarlanması gerekmektedir. Yıllar önce yaptığınız sitenin bilgilerini güncellemenin yanında tasarımının da sürekli güncellenmesi bu nedenle önemlidir. 

Bundan bir kaç yıl öncesine kadar kullanılan flash teknolojisi bugün neredeyse tüm tarayıcılar tarafından artık engelleniyor. Eğer web siteniz flash ile yapılmış veya flash içeren media eklenileri kullanıyorsa ziyaretçileriniz bu içeriklere ulaşamayacaktır. Bu da web siteleri tasarımlarının teknolojiye ayak uydurması gerektiğinin somut bir örneğidir.

Web sitesinin tanıtım veya internet üzerinden satış ( eticaret ) amacıyla tasarlanması destek konusundaki ihtiyaçları da değiştirebilir. E-Ticaret sitelerinde ziyaretçilerin davranışlarını ölçmek,  kampanyalar uygulamak, sosyal medyada tanıtım yapmak gibi anlık destek ihtiyaçları olabilir. Fakat tanıtım sitelerinde genellikle bu ihtiyaçlar daha kısıtlı ve aciliyeti daha azdır. Fakat tanıtım sitelerinde de destek ihtiyacı her zaman olacaktır.

Destek konusunda ise bu konuda uzman firmalarla çalışmak her zaman firmanız için daha yararlı olacaktır. 2007 yılından beri sadece web tasarımı konusunda hizmet veren sitebizden sizinle web tasarımı ve online pazarlama konusunda google sertifikalı personeliyle profesyonel destek verir. Samsun ofisimize size uygun fiyatlı ve en doğru çözümleri sunmak için bekliyoruz.

 

Siz de firmanız için en uygun web paketini seçip hemen bizimle çalışabilirsiniz.

 

 

Tüm Haberler