05 Nisan 2023

Yandex Mail Kurumsal Hizmetlerde Kısıtlamaya Gidiyor

sitebizden web tasarım haberleri

Yandex, Kurumsal Eposta Paketleri 17 Nisan 2023 itibariyle sadece gösterim modunda çalışacak mail gönderme ve yanıtlama işlemleri yapılamayacağını duyurdu.

 

Operasyonel faaliyetlerini kısıtlama kararı alan Yandex, kullanıcılarından hesap başı ek ücret alarak devam edilebileceğini açıkladı. Yandex artık ücretli de olsa Rusya federasyonu dışında hizmet vermeyeceğini bildirdi.

 

sitebizden olarak yandex kurumsal destek hizmetine konu hakkında bir posta gönderdik ve gelen yanıtı aşağıda paylaşıyoruz.

 

Yandex'den Gelen Yanıt:

 

Merhaba!


Evet, doğru. Kuruluşta sıfır bakiye 7 günden fazla tutulursa, hizmetler otomatik olarak salt okunur moda geçirilir. Bakiyeyi yeniledikten ve herhangi bir tarifeyi geri bağladıktan sonra, tam erişim otomatik olarak geri yüklenecektir.


Şu anda yalnızca Rusya Federasyonu sakinleriyle çalışıyoruz ve yerleşik olmayanlar için Yandex 360 iş tarifelerini etkinleştirmenin tüm olanaklarını düşünüyoruz.


Herhangi bir haber olursa size haber vereceğiz.

 

 

 

Yandex Mail Ücreleri Ne Kadar?

Mevcut yandex mail kullanıcıları en düşük paketin aylık 249 Ruble / 59 TL olarak uzatıp devam edebilecekler.

Detaylı fiyatları aşağıdaki linkten inceleyebiirsiniz.

https://360.yandex.ru/business/tariff/?utm_source=mail360&utm_medium=email&utm_campaign=free-shutdown&utm_content=part9

Yandex Mail E-Posta Alternatifleri

sitebizden kurumsal yerli ve yurt dışı eposta paketlerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.sitebizden.com/epostapaketleri

 

 

 

Yandex'in Bazı Kullanıcılara Gönderdiği Duyuru Postası

 

Merhaba!

17 Nisan 2023 tarihinden itibaren Yandex 360'ın ticari hizmetler için kullanım koşullarını revize etmek zorunda kalıyoruz.

Bunun nedeni, yeni veri depolama ekipmanı sağlama lojistiğinin karmaşıklığıdır: fiyatlandırma politikasındaki bir değişiklik, kuruluşlar için hizmetleri sürdürmemize ve geliştirmemize yardımcı olacaktır. İşletmeler için Yandex 360'ın özelliklerine erişmeye devam etmek için 17 Nisan 2023'e kadar temel planlardan birini seçin ve ödeyin.

Bu değişikliklerin hizmetlerimizi kullanma deneyiminizi etkileyebileceğini anlıyoruz. Size zaman kazandırmak için güncellemeleri 2023 yılına erteledik.

Bir plan seçmezseniz, ücretsiz sürümü kullanan kuruluşunuz 17 Nisan 2023'ten itibaren okuma moduna geçecektir.

Bunun kuruluşunuzdaki kullanıcılar için anlamı:

• Posta: Kullanıcılar maillere ve yeni gelen kutularına erişebilecek, ancak mail yazamayacak (yanıtlama veya iletme dahil).

• Disk: Kullanılabilir sınır içindeki dosyalar kalır ve indirilebilirler. Yeni dosyalar yüklemek ve paylaşmak pasif olacak.

• Bültenler: Hizmete erişim olmayacak - yeni posta göndermek mümkün olmayacak.

• Yönetim: Kuruluşa çalışan eklemek ve yeni bir etki alanı bağlamak sınırlı olacaktır.

 

Servislerin tüm özelliklerini duraksamadan kullanmak için hemen tarifelerden birini seçin ve ödeyin. Hizmetler için kart ve fatura ile ödeme yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Tüm Haberler