Evet. Genel Ayarlar sayfasındaki Şalter seçeneğini açtığınızda siteyi yalnız yönetici olarak giriş yapan kullanıcılar görebilir; ziyaretçiler bakım sayfasıyla karşılaşır.
Aynı sayfadan ziyaretçilere gösterilecek bakım notunu ve sitenin açılacağı tarihi de girebilirsiniz. Hazırlıklar bitince şalteri kapatmayı unutmayın.
Teknik desteğe ihtiyacınız olduğunda uzman ekibimiz bir tık uzağınızda.
Hızlı, çözüm odaklı ve profesyonel destek için bize ulaşın.
Yükleniyor…