17 Şubat 2016

Samsun Web Tasarım

sitebizden web tasarım haberleri

Samsun'da web tasarımı, web programlama ve eticaret konusunda hizmet veriyoruz. Teknopark ar-ge ofisimizde web tabanlı yazılımlar ve özel projeler geliştirirken, merkez (çiftlik aziziye caddesi) ofisimizde de sitebizden paketlerinin kurulum ve tasarımlarını yapıyoruz.


Samsun'da web tasarımı, web programlama ve eticaret konusunda hizmet veriyoruz. Teknopark ar-ge ofisimizde web tabanlı yazılımlar ve özel projeler geliştirirken, merkez (çiftlik aziziye caddesi) ofisimizde de sitebizden paketlerinin kurulum ve tasarımlarını yapıyoruz.


sitebizden kobiler için geliştirdiğimiz kolay kullanıma sahip yönetim panelleri olan ve özelleştirilebilen web paketlerinin markasıdır. 2007 yılında kurduğumuz ve 9 senedir kesintisiz hizmet veren sitebizden çözüm odaklı çalışmasının karşılığını 400 aktif ve her geçen gün artan kullanıcı sayısıyla almaktadır.


Web tasarımının ciddi bir iş olduğunu biliyor ve sadece bu işi yapıyoruz. İşimizi çok seviyor ve yaptığımız her işle sürekli ilgileniyoruz. Kurduğumuz web sitelerinin google sıralaması, sosyal medya hesaplarıyla ve genel durumuyla ilgileniyor ve müşterilerimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapıyoruz.


Tek işimiz web tasarımı olduğundan sektördeki gelişmeleri sürekli takip ediyor ve yazılımlarımızı güncelliyoruz.


 

Biz işimizi ve müşterilerimize değer veren güçlü bir aileyiz.

Tüm Haberler