24 Mart 2020

Web Tahsilat Yazılımında %30 İndirim

sitebizden web tasarım haberleri

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 Salgını nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntı ve tahsilatlarda yaşanan sorunlar nedeniyle web tahsilat yazılımımızda %30 İndirim yaparak kobilere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

Covid-19 Korona virüsü nedeniyle birçok işletme evden çalışmaya, ofisleri salgın bitene kadar kapatma kararı aldı. Fabrikalar ve üretim tesisleri de üretimleri yarı yarıya düşürdü. 

 

Ekonomide yaşanan bu sorunları yanı sıra alacaklarını tahsil etmek isteyen firmaların, fiziksel temasın en aza indirilmesi gereken bugünlerde tahsilat sorunu yaşanmaması adına salgın bitene kadar web tahsilat yazılımız tahsilatBizden i %30 indirimle satma kararı aldık.

 

sitebizden Web Tahsilat yazalımı tahsilatBizden sayesinde alacaklarınızı müşterilerinizden internet üzerinden tahsil edebilirsiniz. Üstelik mevcut pos cihazlarınızdaki komisyon oranlarının aynısıyla ekstra bir ücret ya da komisyon ödemeden üst ve alt çekim limiti olmadan tahsilatBizden'i kullanabilirsiniz.

Tahsilat yazılımızı https://www.sitebizden.com/webtahsilat adresinden inceleyebilir. Canlı destek veya iletişim numaralarımızdan Detaylarını ve kampanya koşullarını öğrenebilirsiniz.

 

Tüm Haberler